Black Red White is meest veelzijdige meubelleverancier in Europa

BRW Benelux, of voluit Black Red White in Diest bij Leuven behoort tot de grotere organisatie Black Red White Group. De Black Red White Group is een Poolse organisatie die over heel Europa zijn goederen levert. De organisatie is in bezit van elf productie bedrijven, vier service bedrijven en meer dan tien verschillende winkelketens die verspreid zijn over heel Europa.

Knowhow van een sterke groep

Alle fabrieken van de groep liggen in Polen en sommige in Oekraïne. Dit zorgt ervoor dat de productie van keukens en andere meubelen een stuk goedkoper worden, terwijl het de kwaliteit niet beperkt. Black Red White verkoopt allerlei soorten meubelen, badkamers, keukens, ect. Het is één van de meest veelzijdige meubelleveranciers binnen Europa.

BRW Benelux - bedrijfsinformatie

Betaalbare kwaliteit

Black Red White Benelux is één van de ondernemers van Black Red White. De filiaal bevindt zich in Diest bij Leuven en heeft de rechten om in heel de Benelux ( België, Nederland en Luxemburg) maatkeukens en ramen en deuren te mogen verkopen.

Zo kan u in heel Europa genieten van de goedkope Poolse prijzen met een echte Europese topkwaliteit aan meubelen. Daarbij heeft BRW Benelux hele mooie afspraken lopen met Siemens. Hierdoor kunt u de geschikte keukentoestellen bestellen via deze fabrikant aan dezelfde voordelige prijzen.

Contact opnemen

Wil u graag meer informatie over onze producten, keukenplan, keukenpromoties of toonzaalkeukens? Neem dan zeker contact op of bezoek onze ruime toonzaal in Diest. Wij maken graag tijd voor u!

BRW Benelux - bedrijfsinformatieBRW Benelux - bedrijf