Overzichtelijk keukenplan

Hebt u plannen om een nieuwe keuken te kopen? Laat ze bouwen en plaatsen bij BRW Benelux. Zij maken een volledig keukenplan in Diest op. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Vanaf het kiezen van een keuken tot het plaatsen van een keuken, gaat u als klant door een bepaald stappenplan. In vijf stappen is de keuken bij u thuis geplaatst. Hierbij vindt u het stappenplan.

Stap 1: opstellen van offerte

Als eerste kiest u een keuken uit bij Black Red White. BRW Benelux stelt erna een prijsofferte op met een 3D computertekening van uw project. Er wordt bij ons in Diest gericht advies gegeven op basis van uw verwachtingen. U maakt de keuze welke maatkeuken of ramen en deuren u wilt. In de offerte zijn alle kosten in rekening gebracht, zodat u later ook geen extra onverwachte kosten kunt verwachten.

Stap 2: opmeten van de keuken

Een werknemer van BRW Benelux komt bij u thuis of op uw bedrijf opmeten hoe groot de ruimte precies is. We controleren ook of de keuken wel echt past. Niemand wilt namelijk een verkeerde bestelling of dat de keuken buiten proportie valt.

Stap 3: Plan opstellen van waterleidingen en elektriciteit

Bij deze fase merkt BRW Benelux dat er vaker verwarring optreed. Daarom stellen wij ook een waterleiding- en elektriciteitsplan op. Natuurlijk heeft u er wat over te zeggen als u het niet eens bent. Zo kunt u ook altijd uw eigen loodgieter vragen de elektriciteit- en waterleidingen correct te plaatsen.

Als u geen loodgieter kent, dan kunnen we u altijd doorverwijzen naar enkele externe loodgieters. De kosten van deze loodgieters worden daarentegen niet bij ons in kosten gebracht.

Stap 4: Keuken bestellen bij de fabrikant

Zodra alle afspraken met elkaar gemaakt zijn en de opmetingen zijn gebeurd, bestellen we alle onderdelen van uw keuken bij de fabrikant Black Red White in Polen. Daar wordt elke onderdeel voor u op maat en in de juiste kleur gemaakt.

Het leveren van de keuken duurt tussen de 8 à 10 weken. Dit hangt af van het soort keuken. Uiteraard duurt het maken van een hoogglans- of gelakte maatkeukens iets langer dan een keuken van laminaat.

Stap 5: Plaatsen van de keuken

Als de keuken in onze magazijn in Diest ligt, dan duurt het niet lang meer voor ze geplaatst is. U krijgt vooraf te weten wanneer de keuken in ons magazijn komt te liggen. Ook wordt er vooraf al een plaatsingsdatum met u afgesproken. Wij plaatsen keukens in heel de Benelux.