Specialist in ramen en deuren - poolse fabrikant duitse kwaliteit

Zoekt u een bedrijf van ramen en deuren in Diest? Doe dan beroep op de kennis en vaardigheden van BRW Benelux. We maken en plaatsen niet alleen maatkeukens maar zijn ook gespecialiseerd in ramen en deuren aan de beste prijzen. Bovendien staan we garant voor een perfecte afwerking en een excellente service.

Jarenlange expertise als meerwaarde

Dankzij onze jarenlange ervaring komen we in contact met verschillende topbedrijven waarmee we uitzonderlijke partnerships kunnen sluiten. Zo ook met REHAU en Aluprof. Twee bedrijven waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Contacteer ons voor meer informatie over onze buitengewone condities op deze merken.

Buitendeuren` Catalogus

 

REHAU en Aluprof

Ramen en deuren PVC gefabriceerd in Polen van Duitse profiel REHAU of Aluminium ramen met ALUPROF profiel termisch geisoleerd, verkrijgbaar in tal van RAL kleuren met dubbel glas kW=1.0 of  kW=0.8  vakkundig geplaatst, hoger isolerend glas mogelijk kW=0.5.Ook houten ramen of houten ramen met alu buitenbekleding uitzicht hout binnenzijde, uitzicht alu buitenzijde.Deze ramen kunnen zelfs bij passief woningen gebruikt worden, en hebben een perfekte isolatie waarde.

REHAU is een producent van raam- en deurprofielen in pvc met een nadruk op creatieve systeemoplossingen voor een duurzame, energiebesparende aanpak. Aluprof produceert aluminium raam- en deursystemen en streeft voortdurend naar innovatieve, betrouwbare oplossingen met allerhande thermisch en niet-thermisch isolerende producten, en brandwerende opties.

Dankzij de nauwe samenwerking met REHAU en Aluprof kan BRW Benelux  u deze topmerken aanbieden tegen buitengewoon gunstige prijzen.

 

 

 

BRW Benelux - Ramen en deuren

Advies op maat

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden van REHAU en Aluprof ramen en deuren? Neem dan beslist contact op. Voor advies op maat kunt u ons ook persoonlijk aanspreken in onze grote toonzaal in Diest.

BRW Benelux helpt u graag verder en stelt voor elk project een gratis prijsofferte op. Zo ook als u bij ons een moderne keuken of klassieke keuken wil uitkiezen of keukentoestellen wil bestellen. Bekijk ons ruim aanbod aan maatkeukens en geniet van onze keukenpromoties.

Afbeeldingen van sommige realisaties